|
sonmohikan
|
 |
« : 20 Mayıs 2008, 23:08:09 » |
|
Merhaba arkadaşlar. Forumumuz çok kısa bir süre içinde bir tür kalkınma ve yenilenme sürecine girecektir. Bunun yapılabilmesi için sizlerin arasından paylaşımcı bir ruha sahip, yardımsever kişiler seçicez. Sitemiz her geçen gün büyüyor, büyüdükçe konuları takip etmemiz zorlaşıyor. Bize yardım edicek moderatör arkadaşlar arıyoruz. Eğer ilgileniyorsanız, bu başlıkta yazanları yerine getiriniz.
ARANAN SARTLAR
1-) Bölüm hakında yeterli bilgiye sahip olmak... 2-) Forumda günlük ortalama 4 saat online olmak... 3-) Foruma attığı her mesajda AsabiForumu temsil edeceğinden gereken özeni bu güne kadar göstermiş olmak... ( Tüm mesajlarını incelenecektir... ) 4-) Forumda yarısı Konu olmak şartı ile en az 50 mesajı olmak... 5-) Moderatör olmak için 30 gündür foruma katılıyor olmanız ve AsabiForum ortamını,kurallarını tanımıs olmak.. 6-) Daha önce süreli/süresiz banlanmamış olmak... 7-) Yönetici arkadaşlarla uyum içersinde karşılıklı anlayış ve hoşgörü çercevesinde görevini yerine getirebilecek... 8-) En az 16 yaşında olmanız ...
-- Başka forumlarda moderatörlük yapmış veya halen yapıyor iseniz bunu mesajında belirtiniz.
--Kabul edilmeyen başvurular kesinlikle tekrardan değerlendirmeye alınmaz. Her kullanıcı sadece bir kez başvurabilir. Değişik kullanıcı adlarıyla aynı kişilerin yaptığı başvurularda değerlendirmeye alınmayacaktır.
NOT: 1: Hicbir katogoride sınırlama yoktur Birden fazla katogoriyede basvuruda bulunabilirsiniz.
Belirterek bu konu altından başvurularını yapabilirler. Modluk başvurunuz değerlendirmeye alınıp, bu süre zarfı içinde değil, üye olduğunuz günden beri yaptığınız katkılar göz önünde tutulup kabul ya da red edilir.
.
Moderatörlerin Görevleri Nelerdir?
=> Bölümüne açılan her konuyu ve imkan varsa her mesajı okuyup kurallara uygunluk açısından gözden geçirmek.
=> Varsa küfür, illegal içerik, reklam gibi kurallara aykırı durumlara müdahele etmek.
=> Gerektiğinde konuları silmek, taşımak, kilitlemek, değiştirme işlemlerini yapmak.
=> Bölüm kurallarını bilmesi ve eksiksiz uymak / uygulamak.
ilgilenen arkadaşların bu alttaki msn adreslerine yada özelden mesaj atmaları özenle duyurulur.
Başvuru : admin@asabiforum.com
ozan.a.22@hotmail.com
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2008, 00:13:17 Gönderen: KaFKaS_KaRTaLI »
|
|
|
|
|
€mr€ ¤ۣۜ..*
Süper Moderatör
Rep Gücü: 38
Nasıl Biri: Dikkatli Takılın:)
EVCiL HaYVaN
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #1 : 27 Mayıs 2008, 12:34:15 » |
|
Meraba arkadaşlar ;)Ben EMRE moderatörlük başvurusu yapmak istiyorum. genellikle 2 veya 3 saat online oluyorum günlük veya daha fazla değişiyorum yaşım 17 baya bir tecrübem var beni belki bazı arkadaşlar turkpol dan tanır vistacı die  yakında benim nasıl üye olduğumu göreceksiniz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaFKaS_KaRTaLI
|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Mayıs 2008, 12:51:06 » |
|
Olur tabi emre hak eden herkes asabiforumda moderatör hatta admin bile olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
€mr€ ¤ۣۜ..*
Süper Moderatör
EVCiL HaYVaN
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #3 : 30 Mayıs 2008, 12:56:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaFKaS_KaRTaLI
|
 |
« Yanıtla #4 : 31 Mayıs 2008, 16:54:15 » |
|
yakında adminde olursun emre
|
|
|
|
|
|
|
|
|
€mr€ ¤ۣۜ..*
Süper Moderatör
EVCiL HaYVaN
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #5 : 31 Mayıs 2008, 18:15:14 » |
|
inşallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tolgahan-Genc
|
 |
« Yanıtla #6 : 17 Ağustos 2008, 19:31:24 » |
|
 ;)ben bi babama söylim Admin yapsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
€mr€ ¤ۣۜ..*
Süper Moderatör
EVCiL HaYVaN
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #7 : 18 Ağustos 2008, 08:18:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
€mr€ ¤ۣۜ..*
Süper Moderatör
EVCiL HaYVaN
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #8 : 18 Ağustos 2008, 11:07:23 » |
|
ben şimdi şuanda ne olursa olsun adminlik başvurusu yapmak istiyorum. Meraba arkadaşlar ;)Ben EMRE adminlik yapmak istiyorum. genellikle 2 veya 3 saat online oluyorum günlük veya daha fazla değişiyorum yaşım 17 baya bir tecrübem var beni belki bazı arkadaşlar turkpol dan tanır vistacı die  yakında benim nasıl üye olduğumu göreceksiniz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uzman1961
|